Restaurant Raalingen

Restaurant Raalingen byder på lækker mad fra traditionel a la carte menu og mad, som du selv skal grille ved bordet. I krostuen kan du også slukke tørsten med forskellige forfriskninger.

Restaurant Raalingen hører til et af Danmarks ældste privatejede huse, som første gang blev registreret under Kong Christian III i år 1552. De sidste 10 år har familien Molge ejet og drevet stedet. Familien har i den tid forvandlet det gamle landbrugssted til det unikke restaurantskoncept, som står her i dag.

Restaurant og Brasserade

Besøg restauranten i det gamle stuehus og bliv forkælet med lækker kvalitetsmad. Du kan vælge mellem en to eller tre retters menu med forskellige valgmuligheder, som varierer alt efter sæsonen. Bordbestilling er nødvendig året rundt.

Om sommeren kan du også grille dit eget kød i Raalings-brasseraden, som er husets specialitet. Dette foregår udenfor i den hyggelige pavillon og på terrasserne. Her stilles der små griller ved hvert bord, så du selv kan grille de 4 slags kød, som serveres med flødekartofler, salater og brød.

Krostuen

I den hyggelige gamle krostue kan du før eller efter maden nyde forskellige varme og kolde drikke både med og uden alkohol. Der serveres alt lige fra friskbrygget kaffe til whisky og lækre specialøl fra Fur. I krostuen må der ryges.

Åbningstider

I sommersæsonen, som starter til Sankt Hans og slutter i september, holder Raalingen åben søndag-torsdag 16-24 og fredag-lørdag 16-02. Udenfor sæsonen holder restauranten åben fredag og lørdag 18-02. Køkkenet lukker altid kl. 21.

Læs mere om Restaurant Raalingen

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg, InfoCenter Hals info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Syrenvej 2
9370 Hals

Telefon

+45 98 25 32 66

Fakta

 • Køkken

  • Danske egnsretter
  • Dansk
  • Julefrokost
  • Fransk
 • Prisniveau

  • Hovedret: DKK 150 - 250

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.372537
Latitude : 57.056101