Dansk vildmark - Lille Vildmose

Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger en dansk vildmark med imponerende og uberørt natur. Besøg Lille Vildmose og se om du kan få øje på havørnen eller kongeørnen fra et af de mange udsigtspunkter. Du kan også være heldig at se kronhjorte eller vildsvin. Eller tag hele familien med på Lille Vildmosecentret, hvor du kan få fornemmelsen af at være ørn i en ørnesimulator, besøge naturlegepladsen og se spændende udstillinger i centret.

Lille Vildmose er for hele familien

Et besøg i Lille Vildmose og Lille Vildmosecentret er fuld af spændende oplevelser for hele familien. Prøv en tur i ørnesimulatoren, se de små dyr i naturværkstedet eller slå jer løs på den udfordrende og lærerige naturlegeplads. 

Aktuelle oplevelser i Lille Vildmosecentret. Klik og læs mere om guidede ture i Lille Vildmose...

Elg i Lille Vildmose

Elgene er vendt hjem til Lille Vildmose

Elgen - en udryddet kæmpe - er nu vendt hjem efter 5.000 års fravær. Og de trives godt i Lille Vildmose - der er nemlig født elgkalve...

Lille Vildmosecentret

En dejlig dag i Lille Vildmosecentret

Oplev en ørnesimulator, biograf, stor interaktiv udstilling, landskabsmodel, naturværksted med smådyr, naturlegeplads, børneaktiviteter, vildsvin, smukke vandreture og den flotte park.

Lille Vildmose

Lille Vildmoses historie

Hvad forbinder egentlig Lille Vildmose-området med Stenalderhavet, sildefiskeri i middelalderen, mosekonen der brygger, St. Steensen Blichers novelle ”Kjærlighed i Vildmosen”, nedkastningsområde under besættelsen, etablering af statshusmandsbrugene, moseegsskulpturer, osv.?

Oplev den vilde natur

Besøg Lille Vildmose og se om du kan få øje på havørnen eller kongeørnen fra et af de mange udsigtspunkter. Du kan også være heldig at se kronhjorte eller vildsvin.

Dansk vildmark

Natur - dansk vildmark

Tro det eller ej. Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger en dansk vildmark med imponerende og uberørt natur. Lille Vildmose hedder den.

Havørnen i Lille Vildmose

Se havørnen

Efter næsten 100 års fravær er Nordeuropas største rovfugl, havørnen, tilbage som ynglefugl i Nordjylland. Et par af de mægtige ørne har fået en unge på vingerne fra en rede i Lille Vildmose.

Kongeørn i Lille Vildmose

Se kongeørnen

Kun 25 km. fra Aalborg ligger Lille Vildmose - en mose med fascinerende dyreliv og spændende udstillinger. Se blandt andet den majestætiske kongeørn. Det er en uforglemmelig oplevelse.