Børnevenlige strande

Strandene på Aalborg Kyst er milde og børnevenlige. På strandene ved Hou og Hals er der plads til både spil og leg, afslapning og fordybelse, aktiviteter på land og i vand. Kort sagt, her er plads til hele familien. Her får man virkelig fornemmelsen af, at Danmarks østkyst har nogle af Nordeuropas fineste og mest børnevenlige strande. Der er ingen grund til at bekymre sig over stærk strøm eller høje bølger i forhold til børnene. De kan også gå langt ud, før vandet overhovedet går dem til navlen.

Langs strandene på Aalborg Kyst kører ingen biler, så børn og voksne kan lege sikkert på strandene. Find badetøjet frem, pak strandtasken og gør jer klar til en dejlig dag ved strandene ved Hals og Hou.

Den milde kyst ved Hals og Hou

På Aalborgs kyst ved Hals og Hou finder du dejlige, hvide sandstrande, der indbyder til leg for børn og voksne. Her kan selv helt små børn lege trygt i strandkanten, bølgerne er ganske små og fredelige - og så er der ingen biler på stranden.

De 5 baderåd
- det handler om sikkerhed 

1. Lær at svømme 
2. Gå aldrig alene i vandet 
3. Læs vinden og vandet 
4. Lær stranden at kende 
5. Slip ikke børnene af syne 

Læs mere om sikkerhed

Bisnap Strand

Konge på egen bade-ø

Forestil dig at kunne stå rank som en konge på din egen lille ø eller solbade omgivet af glade børn og milde bølger med udsigt til skovklædte bakker og kyst med lange, hvide strande...

Aktiviteter på stranden

På strandene mellem Hou og Hals er der god plads til aktiviteter for både store og små.

Det er sommer, solen skinner og hurtigt flyver tankerne hen på at bade i bølgen blå og slikke sol på stranden. Og det er jo så skønt! Stranden og vandet indbyder ovenikøbet til andre spændende ting...

Beachvolley på Bisnap Strand

Sjov på stranden

På strandene mellem Hals og Hou kan du finde din egen badeø, bygge et sandslot og lave sjove aktiviteter på stranden. Få også inspiration til sjove aktiviteter i sommerhuset på en regnvejrsdag...

Find rav - Nordens guld

Rav - Nordens guld

Hold godt øje i vandkanten når I går ture på strandene ved Aalborg Kyst. Her kan I nemlig være heldige at finde rav.

Kongeørn i Lille Vildmose

På gåben ad Nordsøstien

Følg Nordsøstien - en vandrerute langs Aalborg Kyst-  og oplev områdets smukke natur.

Bisnap Strand

Det må du samle på stranden

På strandene langs Aalborg Kyst kan du være heldig at finde rav og smukke sten, som vil se flotte ud derhjemme. Men hvad må du egentligt samle på stranden?

Hund på stranden

Hunde på stranden

Strandene på Aalborg Kyst er en dejlig legeplads for både to- og firbenede.

Naturens spisekammer

Langs Aalborg Kyst kan du finde mange velsmagende urter, som kan give et ekstra pift i køkkenet. Og tager I fiskenettet med på stranden, kan I måske endda selv fange krabber med hjem til en lækker suppe.

Kryddersnaps

Urter på stranden

Langs stranden mellem Hals og Hou kan du finde urter som giver et ekstra pift i køkkenet.

Fang krabber på stranden

Tag på krabbejagt på stranden

At fange krabber er en sjovt for både børn og voksne.

Naturlejrpladser på Aalborgs kyst

Naturlejrpladser på Aalborg Kyst

Overnat midt i den smukke natur på naturlejrpladser på Aalborgs kyst...

Hals Hotel

Hals Hotel

Det hyggelige Hals Hotel ligger tæt ved strand og Hals Golf Klub, så der er plads at boltre sig på og mulighed for at få masser af frisk luft.

Sommerhus på Aalborgs kyst ved Hals og Hou

Lej et lækkert sommerhus på kysten

På Aalborgs kyst ved Hals og Hou finder du skønne sommerhuse, som kan være en god base for en oplevelsesrig ferie ved den milde østkyst. Se listen med feriehusudlejere - find dit sommerhus og book med det samme...