Strande på Nordyllands østkyst

Milde bølger til søde børn

Strandene på Aalborg Kyst er milde og børnevenlige. På strandene ved Hou og Hals er der plads til både spil og leg, afslapning og fordybelse, aktiviteter på land og i vand. Kort sagt, her er plads til hele familien.

Bisnap Strand

Konge på egen bade-ø

Forestil dig at kunne stå rank som en konge på din egen lille ø eller solbade omgivet af glade børn og milde bølger med udsigt til skovklædte bakker og kyst med lange, hvide strande...

Strand ved Hals på Aalborg Kyst

Stranden året rundt

Aalborg Kyst er fantastisk, når solen titter frem på himmelen, men oplevelserne bliver ikke ringere på de tider af året, hvor solens stråler er svagere end i sommerperioden. 

Raalingen i Hou

Restauranter og caféer på Aalborg Kyst

Oplev spændende restauranter og caféer på Aalborg Kyst, hvor en kulinarisk oplevelse aldrig er langt væk...

Familieoplevelser på den nordjyske østkyst

Familiesjov på kysten

På Aalborg Kyst kan du og din familie få gode oplevelser året rundt. Hav og strand er tillokkende - sommer og vinter. Og den specielle natur i Lille Vildmose byder på spændende dansk vildmark...

Afsted på fisketur

Hvad end du er på udkig efter havfiskeri eller en Put'n'Take, kan du ved Limfjorden og Østkysten finde mange fine fiskepladser, som indbyder til en god naturoplevelse.

Vildsvin i Lille Vildmose ved Aalborg

Lille Vildmose - dansk vildmark

Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger en dansk vildmark med imponerende uberørt natur og et væld af spændende arrangementer, der får dig på opdagelse i den idylliske mose.

Golfspillere

Golfoplevelser i Nordjylland

Aalborg, Aalborg Kyst og Aalborg Fjordland byder på et væld af gode golfoplevelser. Spil for eksempel 18 huller ved Hals Golf Klub, som ligger lige ud til Kattegat eller ved Aalborg Golf Klub med sit let kuperede terræn med søer og skov.

Lille Vildmose i vildmarken

Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger en dansk vildmark med imponerende uberørt natur og et væld af spændende arrangementer, der får dig på opdagelse i den idylliske mose.