Sightseeing i Aalborg

Efter 30 minutters kørsel fra Hals lander du i Aalborgs centrum, hvor du er klar til at gå ombord i de mange oplevelser Nordjyllands hovedstad har at tilbyde.

Gå på shopping i gågaderne, slentre langs den nye havnefront, hvor du møder et par af byens nyeste arkitektoniske mesterværker - Utzon Centret og Musikkens Hus.

En tur i Aalborg Zoo er et must for hele familien. Her møder I eksotiske dyr fra hele verden - løver, tigre, elefanter, isbjørne - og lige for øjeblikket kan du også møde mamutter og sabelkatte i istidsudstillingen.

Aalborg er garanti for en masse gode ferieminder!

Hygge på havnefronten

Aalborg for hele familien

Et besøg i Aalborg byder et væld af forskellige og spændende oplevelser på børn i alle aldre.

Gå i farfars spor på Aalborg Forsvarsmuseum, kom tæt på dyrene i Aalborg Zoo, sving jer rundt i trætoppene i Klatreparken eller udforsk ubåden Springeren. Det og meget mere venter på jer i Aalborg.

 

Det sker i Aalborg: 
Arrangmenter i Aalborg 


Familiesjov i Aalborg

Familieoplevelser i Aalborg

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Aalborg for to

Aalborg er en by i rivende udvikling, hvor oplevelser står i kø.

Gå en tur langs Aalborgs Havnefront, hvor parker og imponerende arkitektur kæmper om pladsen eller besøg det nyrenoverede Kunsten og bliv fortabt i de mange værker.

Når I har brug for en pause kan I sætte smagsløgene på prøve på en af Aalborgs fantastiske restauranter.

Slut dagen af med en Beerwalk på 8 af Aalborgs pubber. 

Det sker i Aalborg
Aktuelle begivenheder

Street Art i Aalborg

Street Art i Aalborg

Oplev den flotte Street Art der pryder gadebilledet i Aalborg.

Aalborg for alle

Aalborg har oplevelser for alle, høj som lav - lille som stor. 

Tag til Aalborg og lad jer imponere over den fantastiske udvikling som Aalborg gennemgår i disse år. Her er alle muligheder for at skabe hyggelige ferieminder.

Med flere parkeringspladser midt i byen ligger Aalborgs mange attraktioner og oplevelser lige om hjørnet og venter på jer. 

På vej tilbage til Aalborg Kyst kan I gå i Vikingernes fodspor. Besøg Vikingerne på Lindholm Høje, hvor I har mulighed for at gå på opdagelse i området og besøge museet på Lindholm Høje.  

Det sker i Aalborg
Se aktuelle begivenheder i Aalborg 

Havnefronten i Aalborg

Oplev Aalborgs havnefront - en oase i byen

Aalborg Havnefront er en herlig oase med stemning og liv. Her finder du moderne arkitektur, lækre restauranter og plads til at nyde livet...

Familiehygge på østkystens strand

Oplev Nordjylland

Nordjylland er danskernes foretrukne ferieområde. I Nordjylland kan du opleve Vesterhavet mod vest, Kattegat mod øst og Limfjorden midt i mellem. Og i mellem de to have er der masser af attraktioner, naturoplevelser, lokale råvarer samt spændende seværdigheder.

Grenen in Skagen

Skagen - Toppen af Danmark

Skagen er en af Danmarks mest populære feriebyer. Det skyldes ikke mindst det helt specielle lys, der falder over byen, men også oplevelsen af at stå på kontinentets yderste spids med en fod i to forskellige have ”Skagerrak” og ”Kattegat”

Del denne side