Egense

Egense er centrum for den hyggelige afslappede sommerferie.

Egense - Den rolige ferieby

Egense er en hyggelig lille flække - med et stort sommerhusområde og en attraktiv børnestrand.

Om sommeren er Egense centrum for den hyggelige afslappede sommerferie. Her er der liv i det store sommerhusområde nord for byen og på campingpladsen bliver der spillet minigolf. Lige ved Limfjordens østlige munding ligger Egense havn. En hyggelig lille lysthavn, et stenkast fra den flotte, børnevenlige badestrand, hvor der er lavt, lunt vand og en snorklesti til undervandsudforskere.

Tæt på naturen

Egense ligger tæt på både Limfjorden, Kattegat og smukke naturområder som Mulbjergene. Her er der ro til at gå ture, slappe af og lade op. Her er der langt til larm og trafik, men kort til ægte dansk sommerhygge. Besøg det store naturreservat Lille Vildmose, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse - måske er du heldig at spotte en kongeørn, elg eller et af de mange andre dyr, som holder til i mosen. Slå et smut forbi Lille Vildmosecentret og bliv klogere på dyrelivet i Lille Vildmose. 

Lige ved færgen

Nord for Egense finder du Hals-Egense færgen, der tager dig med til sommerstemningen på Hals Havn. Her er der gode shoppingmuligheder og både frokost og isvafler er indenfor rækkevidde. Hver onsdag i sommerperioden indbydes du til markedsstemning, når der afholdes Torvemarked i Hals

Del denne side

Hals-Egense Færgen

Hals-Egense færgen

Hvorfor tage motorvejen og sidde i suppedasen - når man i stedet kan tage med Hals-Egense Færgen og nyde sejladsen.

Se mere om færgen her...

Egense Strand Camping

Egense Strand Camping

Egense Strand Camping er den hyggelige campingplads med minigolf og legeplads.

Læs mere om Egense Strand Camping her.

Egense Lystbådhavn

Egense Lystbådhavn

Den rolige lystbådhavn, tæt på strand og færge.

Læs mere om Egense Lystbådhavn her.

Familiehygge på østkystens strand

Oplev Nordjylland

Nordjylland er danskernes foretrukne ferieområde. I Nordjylland kan du opleve Vesterhavet mod vest, Kattegat mod øst og Limfjorden midt i mellem. Og i mellem de to have er der masser af attraktioner, naturoplevelser, lokale råvarer samt spændende seværdigheder.