Dokkedal - Den hyggelige sommerby

Omringet af fantastisk natur finder du Dokkedal – den hyggelige sommerby.

Den hyggelige sommerby

Dokkedal er en hyggelig lille landsby med ca. 150 indbyggere med kort til vand og natur. Byen ligger helt ud til Kattegat. Her ligger Mulbjerge, et fredet område med stejle morænebakker, der giver læ til byen. For foden af Mulbjerge nede ved kysten er der gode badeforhold og mulighed for at fiske. Stedet er også meget populært for kitesurfere, som her finder ideelle vand og vindforhold. Så hvis du går tur langs stranden en sommeraften, vil du kunne få en hyggelig tur ud på molen og samtidig studere de mange kitesurfere, som suser afsted hen over de blide bølger i det lave vand. Mulbjergene er et utroligt naturfænomen og udsigten mod land og vand er fantastisk fra ”bjergenes” top.

Det lokale liv i Dokkedal

Midt i landsbyen ligger Remisen, hvor de gamle håndværk og maskiner knyttet til tidligere tiders mosebrug i Lille Vildmose kan ses i det kulturhistoriske værksted. Om sommeren er der åbent på Remisen og i dag arbejder et hold af frivillige med at restaurere og genskabe maskiner og inventar. Du kan besøge værkstedet og de folk, som arbejder her fortæller gerne om maskinerne. Læs mere om Remisen i Dokkedal.

Naturen tæt på

Dokkedal ligger tæt på både hav og skov. Her er ikke langt til Lille Vildmose og store naturoplevelser, hvor man både kan se ørne, kronhjorte, vildsvin og snart elge. Læs også om mere om Lille Vildmose - Dansk vildmark...

Del denne side

Lille Vildmose

Lille Vildmose

Lille Vildmose er ramme for de store naturoplevelser. Læs mere om Lille Vildmose...

Mulbjerge

Mulbjerge

Skøn udsigt og natur ved Mulbjerge. Læs mere om Mulbjerge...

Hou havn

Hou - ægte dansk hygge

Det idylliske danske fiskeleje i Hou tilbyder ægte dansk hygge til de besøgende.