Aktiviteter på Aalborg Kyst

Se de spændende aktiviteter for hele familien.

Hals Torvemarked
Hver onsdag i sommerperioden summer Hals centrum af liv. Det årlige Torvemarked tiltrækker besøgende fra nær og fjern med sine mange forskelligartede stande.
Torvemarkedet finder sted hver onsdag kl. 10-16 i ugerne 25-34.
Læs mere

Hou Kræmmermarked
Besøg Hou Havn en mandag henover sommeren og gør en god handel på det stemningsfulde kræmmermarked, der har noget at byde på for alle og enhver.
Kræmmermarkedet finder sted hver mandag kl. 10-16 i ugerne 26-32.
Læs mere

Lagunen Kræmmermarked
Østkystens største kræmmermarked har siden 1985 fundet sted hver lørdag på Hals Strand Camping. Ud over de mange kræmmerboder vil der naturligvis være underholdning og aktiviteter for børn.
Kræmmermarkedet finder sted hver lørdag kl. 10-15 i ugerne 23-32.
Læs mere

Fiskefestival i Hals
Søndag i denne uge står i fiskens tegn – der afholdes nemlig Fiskefestival på Torvet i Hals, hvor der vil være fisk for både fiskeelskere og fiskeskeptikere. Der vil være forskellige aktiviteter for både børn og voksne.
Fiskefestivalen finder sted søndag d. 1/7 fra kl. 11.
Læs mere

Lille Vildmosecentret
Besøg Lille Vildmosecentret i hjertet af den 75 m2 store hede i Østhimmerland. Klik videre og se de spændende aktiviteter i Lille Vildmose. Lille Vildmosecentret holder åbent hver dag kl. 10-17.
Læs mere

GoKart Jylland Mou
Trænger I til lidt fart over feltet, kan I tage en tur til GoKart Jylland i Mou, hvor børn og voksne i alle størrelser kan køre en tur rundt på banen med op til 85 km/t. Turen derud tager blot 10 min. fra havnen i Egense.
GoKart Jylland i Mou har åbent hver dag kl. 9-21.
Læs mere

Del denne side

Koldkær Svømmehal Regnvejrsdag på Aalborg Kyst

Sjov på en regnvejrsdag på Aalborg Kyst

Selvom det regner, er der masser at give sig til langs kysten. Søg læ i svømmehaller og museer og de oplevelsessteder, der har tilpasset sig den danske sommers svingende vejrforhold.