Familieferie på østkysten ved Hals og Hou

På kysten er der mange hyggelige aktiviteter for børn og voksne. Tilbring en dejlig dag på Nordjyllands bedste strand, kig forbi Lille Vildmose og tag en tur i Tørvetoget eller besøg Hals og slå familien i et spil minigolf eller bowling.

En tur ind til Aalborg er heller ikke langt væk. Det tager nemlig kun en halv time at køre til Aalborg, hvor Aalborg Zoo, Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum og Springeren er populære attraktioner for børnefamilier.

Sol, strand, sand og vand

Forestil dig den blide vind i håret. Lyden af bølgernes brusen og glade børn i vandkanten. Solen der med sit rødlige skær snart forsvinder i horisonten. Hverdagens bekymringer er parkeret et sted langt borte. Huspligterne sat på pause. Der er fokus på dig selv. Der er fokus på dine kære.


Mærk stemningen på Aalborgs kyst

På Aalborg Kyst er der god tid til oplevelser, til hygge og til at være sammen. Få et indblik i den gode stemning - klik videre og læs mere om familieoplevelser, og se kort video...

23 ting du skal prøve på Aalborg Kyst

23 ting du skal prøve på Aalborg Kyst

Aalborg Kyst er et eldorado for børn og barnlige sjæle. Der er mindst 23 ting du skal prøve, før du tager hjem fra din ferie. 

Få et væld af gode ferieminder med hjem fra Aalborg Kyst

 Aalborg kyst er et af de få steder i Danmark, der appellerer til alle slags stunder. Børneferien. Den idylliske ferie. Den romantiske. Den aktive. Den maritime. Afvekslingen mellem total ro og storbyens summen. 

Du kan frit gå ombord i de oplevelser, der passer til dig og dine og få et væld af gode ferieminder med hjem i bagagen.

Det sker på Aalborg Kyst 
Aktuelle begivenheder

Det sker på Aalborgs kyst

Kystkalenderen

Få overblik over hvad der sker på Aalborg Kyst - store og små begivenheder i byerne Hals, Hou, Usted, Egense, Dokkedal og sidst men ikke mindst i Lille Vildmose.

Familiehygge på østkystens strand

Oplev Nordjylland

Nordjylland er danskernes foretrukne ferieområde. I Nordjylland kan du opleve Vesterhavet mod vest, Kattegat mod øst og Limfjorden midt i mellem. Og i mellem de to have er der masser af attraktioner, naturoplevelser, lokale råvarer samt spændende seværdigheder.

Familiesjov i Aalborg

Familieoplevelser i Aalborg

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Cablepark

Aktiviteter i Aalborg

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter for en hver smag. Tag vennerne med i funcenter eller familien med i DGI-huset og få en skøn oplevelse. 

Naturoplevelser på Aalborg Kyst

Tag på aktivferie i de smukke naturomgivelser på Aalborg Kyst. 

Her er mulighed for at se på fugle, elge og krondyr i Lille Vildmose, bestige Mulbjerge eller bade på en af de mange dejlige og børnevenlige strande.

Naturoplevelser på Aalborg Kyst

Aktiviter i Lille Vildmose

Afsted på fisketur

Hvad end du er på udkig efter havfiskeri eller en Put'n'Take, kan du ved Limfjorden og Østkysten finde mange fine fiskepladser, som indbyder til en god naturoplevelse.

Lille Vildmosecentret

Familieaktiviteter i Lille Vildmose

Lille Vildmosecentret har et væld af arrangementer, bl.a. "På Gyngende Grund", "Find og flå krondyret" eller hvad med en tur ud i mosen med Tørvetoget? Besøg også centret - find mosens historie og prøv Ørnesimulatoren. 

Kajaktur på Limfjorden

Kajakoplevelser

At sejle kajak er den perfekte måde at opleve naturen ved Limfjorden på. 

Nyhedsbreve fra VisitAalborg

Tilmeld dig VisitAalborgs nyhedsbreve