Kunst på Aalborg kyst

En del af et lokalområdes identitet er kunsthåndværk og kunsthåndværkeres mange forskellige måder at udtrykke sig på. Kulturhistorien, naturen, menneskene – ja, næsten alt er anvendeligt for en kunstner. Her vil du kunne finde en række spændende kunstnere ved kysten som skaber smukke kunstværker fra deres eget hjem eller en lokal butik.
 
Glaskunst, statuer, malerier... Det er kun nogle af de kreationer som vores lokale kunstnere repræsenterer, så kig forbi deres værksteder og bliv forundret!

Flot glaskunst og kvalitetslys

Kig forbi den verdenskendte glaspuster Anne Flohrs værksted i Lillevorde eller Glashuset i Sæby og bliv fascineret af den flotte glaskunst.

Glem ikke Ulvelys Lysfabrik som producerer lys i høj kvalitet og tilbyder dyp-selv lys til hele familien.

Glaspusteriet Anne Flohr

Anne Flohrs glaspusteri i Lillevorde

Glaspusteriet Anne Flohr ligger i den lille landsby Lillevorde, på kanten af Lille Vildmose. Værksted og forretning er indrettet i en tilbygning til den gamle skole, og her blæses glas, som sælges fra forretningen og fra mange andre steder i ind- og udland.

Gallerier - værksteder - monumenter

Aalborg Kyst byder på et væld af spændende værksteder, som du kan besøge. Hvad end det er keramik, smykker eller lasergraveret glas kan du finde det lige her på Kysten.

Kig forbi Galleri Stender og se "rugemesteren" Lars Stenders spændende værksted, hvor "Stranddappere" bliver udruget.

Du kan også tage på rundtur og se de mange monumenter i området.

Er du på udkig efter flere spændende gallerier og kunsthåndværkere, ligger Aalborg kun 30 minutters kørsel fra Aalborg Kyst.

Smykket på Hals Havn

Skulpturer og monumenter

Gå en tur på Aalborg Kyst og find de mange spændende skulpturer og monumenter i Hals og Hou. Kig forbi InfoCenter Hals først og få en oversigt med som også fortæller lidt om de spændende steder.

Kunst og arkitektur i Aalborg

Når du har udforsket de spændende værksteder og gallerier på kysten, går turen måske til Aalborg?

Aalborg byder på kunst og kultur en masse. De to nyeste arkitektoniske perler på Aalborgs nye havnefront er et must: Utzon Centret og Musikkens Hus.

Musikkens Hus i Aalborg

Spændende kunst og arkitektur i Aalborg

I Aalborg blomstrer det med spændende kunsthåndværkere, små og store gallerier og smukke arkitektoniske perler, så snyd ikke dig selv for en tur i Aalborgs kulturelle verden.

Kunsten - Museum of Modern Art Aalborg

Kunst og arkitektur

I Aalborg blomstrer det med smukke arkitektoniske perler, spændende kunsthåndværkere og små og store gallerier.

Lene Højlund - glaspusteri

Kunsthåndværkere og gallerier i Aalborg

I Aalborg finder du en lang række spændende gallerier indenfor maleri, glaskunst og meget andet.

Del denne side