Elgen - en udryddet kæmpe er nu vendt hjem efter 5.000 års fravær...

I sommeren 2016 bliver det muligt for publikum at se elge i Lille Vildmose - så glæd jer! 

 

Få overblik over hvad der sker på Aalborg Kyst - store og små begivenheder i byerne Hals, Hou, Usted, Egense, Dokkedal og sidst men ikke mindst i Lille Vildmose.

Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger en dansk vildmark med imponerende uberørt natur og et væld af spændende arrangementer, der får dig på opdagelse i den idylliske mose.

Aalborg Kyst er et eldorado for børn og barnlige sjæle. Der er mindst 23 ting du skal prøve, før du tager hjem fra din ferie. 

På Aalborgs kyst ved Hals og Hou finder du skønne sommerhuse, som kan være en god base for en oplevelsesrig ferie ved den milde østkyst. Se listen med feriehusudlejere - find dit sommerhus og book med det samme...

Aalborg Kyst er fantastisk, når solen titter frem på himmelen, men oplevelserne bliver ikke ringere på de tider af året, hvor solens stråler er svagere end i sommerperioden. 

Oplev spændende restauranter og caféer på Aalborg Kyst, hvor en kulinarisk oplevelse aldrig er langt væk...

En god dag er en aktiv dag, hvor du får brugt din krop og får frisk luft. Hvis du er enig heri, så klik videre og se hvilke aktive oplevelser Aalborg og området omkring byder på...

På visitaalborg.dk får du inspiration til gode oplevelser i Aalborg - Nordjyllands hovedstad.